Werken bij Being

Wat doe jij?
Jij ondersteunt iedereen. Overal waar je kansen ziet om zaken beter te laten lopen.
Op jouw manier! Kernpunten zijn: secretariaat, administratie en organisatie. Specifieke zaken zijn telefoonbehandeling, agenda beheer van het management, coördinatie werving & selectie, begeleiding van gasten en beheer van de kantoorspullen. Jij zorgt voor optimisme, plezier en gastvrijheid. Verbetert alles wat je verbeteren kan. Werkend naar meer efficiency, effectiviteit en productiviteit. Je bent ambitieus en gedreven, dus voortdurend in de weer. Stilzitten is echt niks voor jou. Proactief en gericht op herkenbare toegevoegde waarde. Kortom; je bent er voor iedereen die jouw bijdrage op prijs stelt.

Wie ben jij?
Je hebt relevante HBO of vergelijkbare praktijk-studie combinatie (Schoevers is een serieuze pré). Met 2 – 3 jaar werkervaring. Geen 9 – 5 type. Je bent fulltime beschikbaar. Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en goed Engels. Wij geloven dat mensen het verschil maken. We willen graag ook in jou geloven, als mens en als deelnemer. Je bent een multitasker pur sang. Positief en verbindend in elke uitdaging. Je gelooft in je vermogen om te slagen. Volhardt als het tegenzit. Je neemt je verantwoordelijkheid zeer serieus. Bijt je vast in je taken. Vindt het normaal als toewijding en opoffering gevraagd worden.

Wie zijn wij?
Being Network, opgericht om aan te tonen dat in het bedrijfsleven waardigheid en ambitie duurzaam kunnen samengaan. Wij zijn een netwerk van bedrijven die ieder hun eigen specialisme hebben. Denk bijvoorbeeld aan merkpositionering, communicatie en ICT. Vanuit Being begeleiden we deze bedrijven bij het realiseren van de groei. Wij hebben een krachtige, homogene, open en doelgerichte bedrijfscultuur. Onze kernwaarden zijn; optimisme, transparantie, respect, authenticiteit, trots en moed. Als dat ook jouw kernwaarden zijn, vind je bij ons een inspirerende en aangename werkkring. Persoonlijke ontwikkeling maakt deel uit van gerichte carrièreplanning.  Uitstekende deelnemers honoreren we uitstekend.

Waar werk je?
In de support unit. Een fijne werkplek in Amsterdam. Met een kleine, hechte groep deelnemers. Waar jij je talent en kracht kan laten zien. Kan groeien en bloeien om de gezamenlijke doelen te realiseren.

Jij bent geïnteresseerd?

Een uitgebreide vragenlijst en assessment maken deel uit van de sollicitatieprocedure.                                                                                                        Stuur uw uitgebreide motivatie en CV naar info@being-network.nl.  

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil jij een ICT team opbouwen, gesteund door een groep?
40 uur per week / Midden Nederland / vast dienstverband

Wat doe jij?
Je begint als aanvoerder en groeit naar eindverantwoordelijke voor een zelfstandige business unit. Je bent verantwoordelijk voor alle processen en projecten die de bouw van de BU concreet maken. Je bouwt een krachtig, hecht en gedisciplineerd team. Omdat elk team zo sterk is als de discipline die het leeft. Realiseert effectieve uitvoering van ICT projecten. Dat betreft o.m. nieuwbouwprojecten, complexe migraties en optimalisatie trajecten.  Jij beoordeelt aanvragen, brengt offertes uit, coördineert en voert uit. De BU begeleidt vooral dynamische ondernemers. Soms nog klein en altijd gedreven om groot te worden. Jij bent die zeer belangrijke ICT-vertrouwenspersoon in dat relationele proces. De ambassadeur pur sang. Altijd paraat voor je relaties, sturend, overleggend en uitvoerend. Alles gericht op het beste resultaat. En je weet, de ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Dus val jij elke uitdaging geconcentreerd en oplossingsgericht aan.

Je bagage bevat o.a.

 • Ambitieuze belangstelling en kennis voor ICT, breed/diep
  • Microsoft HyperV
  • Microsoft Windows server systemen, Windows 2016-2019
   • AD, DNS, Dhcp, GPO, File Sharing,
   • RemoteDesktopServices
  • Microsoft Windows client systemen, Windows 7-10
  • Networking, Firewalls
   • ACL, NAT, vLan, WiFi
  • VoIP
  • IOS en Android
  • Office 365
  • Powershell
   • Probleemoplossingen, Scripting
 • HBO praktijk-/studie combinatie
 • Communicatie en planning skills
 • Minimaal 3 jaar functionele leidinggevende (project/team) ervaring in vergelijkbare omgeving.

Wie ben jij?
Bouwer, ondernemer en meewerkend aanvoerder. Optimistisch, ambitieus, toegewijd en gedisciplineerd. Vaktechnisch betrouwbaar en perfectionistisch. Gretig, nieuwsgierig en oplossingsgericht. Zelfstandig weekend, sterke initiator, respectvolle aanhouder. Koppelt bescheidenheid aan krachtig zelfvertrouwen. Systematisch, strak georganiseerd, benen op de grond. Relationeel soepel/sterk.  met veel aandacht voor gezond verstand. Pakt veel uitdaging en verantwoording.

Wat wil jij?
Werken in een omgeving met betekenis. Waar werken verantwoording nemen voor klant èn omgeving is.  Door jouw ICT kennis en ervaring praktisch toe te passen in de dynamische processen van snel groeiende ondernemingen. Waar stilstand niet bestaat en ICT een stimulerende faciliteit is. Om alle uitdagingen  van groei proactief aan te vallen. Zodat de mensen die de groei genereren, direct in de praktijk volledig van alle ICT voorzieningen profiteren.

Wie zijn wij?
ICT specialisten voor groeiende bedrijven. Onderdeel van Being Network. Being bouwt bedrijven. Door de mens centraal te zetten. Door waardigheid en ambitie duurzaam te verankeren in saamhorigheid. Being is ICT-actief met MedITall, de snel groeiende ICT autoriteit in de medische markt. Nu starten we de opbouw van een nieuwe unit.  Met focus op connectivity, cloud en security voor middelgrote dynamische bedrijven. Voor de vliegende start zoeken we een aanvoerder die wil bouwen. Van heel klein naar veel groter. Uiteraard met volle ondersteuning van Being.

Wat bieden wij?
Wij zetten mens en groei centraal. Dus bouw je, van scratch een gedreven, hecht team. Loyaal, verantwoordelijk en met ultra korte lijnen. Je krijgt en neemt veel verantwoording. Persoonlijke ontwikkeling wordt vol gestimuleerd. We starten met een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden. En, we betalen heel goede deelnemers heel goed.

Jij bent geïnteresseerd?

Solliciteer via deze link

Een uitgebreide vragenlijst en assessment maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Wil je eerst meer info? Bel of mail met Joost van Zoelen (CEO Being Network) via joost.vanzoelen@being-network.nl of bel 020-23 511 00.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.